Afspraak online maken met uw huisarts? Wilt u een consult via de mail?

Ook dit is mogelijk in onze praktijk!

U kunt dan op de homepage van onze webpagina zoeken naar de button "patiëntomgeving", deze is te vinden aan de rechterkant van de website onder de foto van de ingang van onze praktijk. 

U wordt dan doorverwezen naar de patëntenomgeving. Hierin kunt u rechtsonder een nieuwe account aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan. (let op! patiënten die een aantal jaar geleden zich hebben geregistreerd moeten dit opnieuw doen ivm een update in ons systeem in 2016)

Tijdens deze registratie wordt er om uw gegevens gevraagd. Het kan zijn dat onze gegevens niet kloppen met uw huidige woonplaats. In dat geval nemen wij telefonisch contact op en kunnen wij u alsnog toegang geven tot uw patientenomgeving.

In het electronisch systeem kunt u de volgende zaken zélf regelen:

  • Een e-consult aanvragen: hiermee kunt u een korte niet acute vraag aan de huisarts stellen.
  • Een afspraak inplannen bij uw huisarts. U kunt online helaas geen afspraak maken bij de huisartsen in opleiding, de verpleegkundig specialist, de POH GGZ en de assistentes.

Let op: plan alleen in bij uw eigen huisarts. Als u perongeluk toch een afspraak inplant bij een andere huisarts zal de assistente u telefonisch benaderen om alsnog een afspraak in te plannen bij uw eigen huisarts. Mocht u niet te bereiken zijn: dan verwijderen wij uw afspraak uit de agenda zodat de huisartsen altijd hun eigen patiënten kunnen zien.

  • Uw medicatie herhalen: het gaat hierbij om medicatie die chronisch wordt gebruikt. Wanneer uw medicatie opraakt kunt u 1 week van tevoren medicatie electronisch herhalen. (N.B.: mocht het voorkomen dat u medicatie niet kunt "toevoegen" dan kan dit 2 redenen hebben: 1. u bent te vroeg met het aanvragen of 2. uw medicatie wordt door uw huisarts niet als chronisch gezien. Beide "problemen"kunnen telefonisch worden opgelost met de assistentes.

Mocht u technische problemen ervaren met één van de opties of het aanmelden, neem dan even contact op met onze huisartsenpraktijk. Dan kunnen wij u weer op weg helpen.