Afspraak maken op het spreekuur

 

 Afspraak maken voor een consult bij uw huisarts:

Wij hebben geen inloopspreekuur. U kunt dagelijks bellen van 08:00- 17:00 voor het maken van een afspraak. U kunt ook online een afspraak maken via de patientenomgeving bovenaan onze site of via de zorg online app. Meer informatie hierover vindt u onder de koppen " online afspraak maken" en "zorg online app".

De assistenten vragen bij het telefonisch maken van een afspraak altijd om de reden van de afspraak, zij zijn hiervoor medisch opgeleid. De reden voor deze "triage" is dat wij, uw hulpverleners, u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen. Indien u niet in staat bent om de reden op te geven voor uw bezoek aan de huisarts vermeld dit dan graag even.

Belt u voor een afspraak op de dag zelf, dan raden wij u aan zo vroeg mogelijk te bellen. Dan is de kans het grootst dat u voor dezelfde dag nog een afspraak kunt krijgen.

Een afspraak op het spreekuur is standaard 10 minuten. Wij nemen echter graag voldoende tijd voor u. Mocht u meer dan 1 vraag hebben voor de huisarts of vooraf al denken meer tijd nodig te hebben vraag dan om een dubbele afspraak of plan 2 afspraken online in.

Denkt u dat er sprake is van een spoedgeval dan vragen wij u te bellen met de spoedlijn 020 - 4190133 'toets' 9. Spoedgevallen gaan altijd voor.

Zie kopje spreekuur voor de spreekuurtijden van de huisartsen en praktijkondersteuners.

 

Afspraak maken voor een telefonisch consult met uw huisarts:

U kunt ook een telefonische terugbel afspraak met uw huisarts maken. Wij vragen u dit voor 10:00 uur aan te vragen via de assitentes en het nummer door te geven waarop u bereikbaar zult zijn. U wordt dan in principe tussen de middag terug gebeld. De huisartsen streven ernaar u tussen 11.30 en 14.00 terug te bellen. Helaas is dit niet altijd mogelijk in verband met mogelijke spoedgevallen. U wordt dan op een later tijdstip teruggebeld.

Wilt u uw telefoon wel bij de hand houden en ervoor zorgen dat wij uw juiste telefoonnummer hebben? Enorm dank.

 

E-consult:

Korte vragen die geen spoed hebben kunt u ook handig en snel vragen aan uw huisarts via een e-consult. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de kop "Online: afspraak maken, recepten beheren en e-consulten"in ons menu.

 

 logo

 

 

Contact

Spoednummer 020-4190133 toets 9
 

Huisartsenpraktijk Javaeiland

Azartplein 45-47
1019 PA Amsterdam
Telefoon:
020-4190133
Receptenlijn:
020-4190133
Fax:
020-4190134
Spoed na 17.00 uur: 088-0030600
Routebeschrijving >